Trasovisko zmien a úsvit nového života

Vedome si vychutnajte zážitok júlového splnu a súčasne úplného, dlhého a viditeľného zatmenia Luny. Ak budete mať šťastie a nad hlavou jasnú oblohu, v piatok 27. júla o 22,22 h SEČ na takmer dve hodiny postrehnete úplne zatmený červený Mesiac vo Vodnárovi a pod ním malú oranžovú žiariacu bodku planéty Mars.

Vesmír nám narežíroval júlovú hru hektických dní a týždňov neustálych i protichodných zmien a prívalu vysokých vibrácií silných energií, ktoré vrcholia v období od 16. 7. do 5. 8., aby boli naše programy pripútanosti, podmienenosti, porovnávania a očakávania ega poctivo preosiate.

Prišiel čas hlbokého oslobodenia od zbytočných strachov a bolestí, od starých emócií, vzorcov, modelov a od nevhodných návykov, ktoré nám už neslúžia a blokujú našu prirodzenú cestu k sebe, svojej sile a podstate. Procesy veľkého letného upratovania a opúšťania minulosti, našich zvykov, pohodlnosti a stereotypov sú neúplatné: čo vám patrí a je vašou súčasťou, vám nikto nevezme, a čo nie je vaše, to už dlhšie neudržíte. Je čas pripraviť si odpoveď na otázku: čím nahradím to, čo mi už neprospieva?

Eskaláciu energie ostatných horúcich dní vyčistí vlna vodnej očisty letných búrok. Vibrácie splnu zosilňujú 3 dni pred a doznievajú 3 dni po 27. júli. Dobre sa o seba postarajte a buďte k sebe nežní. Odpustite si aspoň teraz nadmernú záťaž, alkohol, tabak, drogy, lieky, úraz, operáciu, návštevu nákupných centier, opaľovanie na priamom slnku, atp.

Súčasná unikátna hviezdna konštelácia opozície Slnka a Mesiaca otvorí jeho ubúdajúcu fázu, keď nám Slnko v Levovi dodáva odvahu a žiari na cestu do budúcej krajiny našich snov a zámerov. Dostali sme slobodnú vôľu a dar tvoriť podľa aktuálnej úrovne nášho vedomia. Držím vám palce, aby ste sa rozhodli správne, úprimne a odvážne, s dôverou v samých seba a vybrali  si smer podľa navigácie vášho srdca a intuície. Navonok chladné astrologické znamenie Vodnára nám do života prináša kvality ako sú: schopnosť urobiť prevratné zmeny, individualizmus, kreativita, intelekt a vedenie, priateľskosť, humanizmus, ušľachtilosť, originalita, oslobodenie a vizionárstvo. Dramatické ohnivé astrologické znamenie Leva/Levice kladie dôraz na: oslavu života, srdečnosť, tvorivosť, spontánnosť, vášnivosť,  individualita, sebavedomie, žatva, humor, veľkorysosť, radosť, vitalita, talenty, jedinečnosť, úspech, hravosť a umenie vládnuť – predovšetkým samým sebe a držať opraty svojho žitia v rukách. Minimálne tým, že dôverujeme, tešíme sa a sme vďační za všetko, čo nám božia múdrosť prináša… Bez ohľadu na to, čo by sa malo, čo si myslia alebo požadujú od nás iní, ktorí nás chcú mať pod kontrolou. Ovláda vás ten, kto vás dokáže vyhodiť z pohody a vášho stredu… Nikde nie je napísané, že musíte žiť pod enormným vonkajším tlakom a všetko zvládať, tým potláčať samých seba a vzdávať sa šťastia a rovnováhy.

Teraz máte možnosť uvidieť v zrkadle všetku tú frustráciu, hnev a odpor, ktorý v sebe nosíte. Prejavte teda vaše skutočné pocity a pravdu, ako to v živote máte. Pokiaľ si to dovolíte, vaša emočná škála bude úplne otvorená a vy budete mať možnosť precítiť rôzne pocity a kvality žitia. Tak si môžete vedome a slobodne vybrať, čo si prajete ďalej v živote prežívať. V bezpečí, bez hodnotenia a prívlastkov – taký či onaký… Každá skúsenosť nás obohacuje a posilňuje. Ak sa vám teda veci nedaria tak, ako ste si ich naplánovali, nedajte sa odradiť tohtoročnou letnou skúškou. Hľadajte iné riešenia, aktívne komunikujte, pozorujte, načúvajte a potom konajte, vaše veci dolaďujte, záležitosti vyjasňujte a nájdite váš nový životný kurz a zmysluplné smerovanie.

Zaberte a posnažte sa – sami za seba a za tých, ktorí patria k vám. Hviezdy nám sľubujú, že od októbra bude – s láskou a v skutočnej láske, ktorá tvorí svet – už jednoduchšie a oveľa lepšie.

Afirmácia: Ja som bytosť lásky. Nech sa deje čokoľvek, žijem v šťastnej rovnováhe.


foto: https://pixabay.com/


 

One Comment

  1. Pingback: Trasovisko zmien a úsvit nového života – Šťastná rovnováha

Pridaj komentár