Wim-Hofova metóda podpory zdravia je terapia, ktorá vám môže zmeniť život. Je postavená na troch pilieroch. Dýchanie, chlad, nastavenie mysle. Silná kombinácia, rýchle výsledky. Poďte to skúsiť.

Martin Thám o sebe hovorí:

Rád sprevádzam ľudí v procesoch transformácie. Skúmam možnosti mysle a tela a svoje skúsenosti odovzdávam ďalším. V metóde Wima Hofa vidím veľa potenciálu, rovnako ako aj v ľuďoch. Srdečne rád vkladám energiu do zdieľania mojich vlastných skúseností s ostatnými. Tento životný štýl mi dáva zmysel a baví ma.

Život mi dal lekciu, kedy som si uvedomil, že je mojou zodpovednosťou žiť sebavedome a pýtať sa sám seba, ako môžem pomôcť. Je len na mne, či sa nechám strhnúť vlnou strachu a lenivosti, alebo budem inšpirovaný láskou. Vďaka tomu, že neviem, kedy môj život v tejto forme skončí, žijem dnes, teraz a najlepšie ako viem.

Na výstave Esoterika Incheba v Bratislave sme natočili skvelú motivačnú prednášku Martina Tháma. Vo videu nájdete to najdôležitejšie a najzaujímavejšie z nej, vrátane ukážky dychových a pohybových cvičení. Mňa táto prednáška nadchla natoľko, že som už začal so studenými sprchami a teším sa na prvé otužovanie v jazere. Príjemné pozeranie a počúvanie prajeme:





Skvelú knihu Učeň ľadu: Šesť dní s Wimom Hofom nájdete aj v našom eshope TU



Zopár záberov z prednášky:






Pridaj komentár