Energetické liečenie nie je novým konceptom. Mnohí mudrci, svätí a liečitelia praktizovali umenie liečenia už dávno. Hoci nie sú zaznamenané všetky modality, stále môžeme vidieť stovky z nich.

Pranic healing liečenie pránou bratislava voňavo

Veda a umenie súčasného energetického liečenia

Pranic Healing podľa Majstra Choa Kok Sui je účinnou, bezpečnou metódou práce s pránou, čiže životnou energiou. Túto krásnu a pre všetkých dostupnú metódu si môžete osvojiť aj vy.

Čo robí Pranic Healing tak jedinečným?

Je to jeho moderný, svieži a vedecký pohľad na energiu, uzdravenie a celkovú pohodu. Energia nie je magickým a nedostupným konceptom. Celkom prestupuje náš život. Životná sila, Chi alebo Prána je v skutočnosti štvrtým stavom hmoty po pevnom, kvapalnom a plynnom. Je to také fyzické a také bežné, že to často berieme ako samozrejmosť. Energia je viac rafinovaná ako to, čo už vieme o fyzikálnych záležitostiach. Jej jemná povaha robí energiu nehmotnou pre bežné zmysly. Existuje však mnoho ľudí s citlivejšou povahou, ktorí môžu cítiť, vidieť a zažívať existenciu energie. Pre citlivé oči vyzerá ako svetelné pole svetla, ktoré obklopuje fyzické telo a prelína ho.

Možno ste tiež počuli, že 80% chorôb je psychosomatických a dôvodom tejto skutočnosti je existencia energetického tela a energetických centier, známych tiež ako čakry. Čakry sú v podstate zodpovedné za správne fungovanie životne dôležitých vnútorných orgánov. Dostávajú energiu z okolitého prostredia a odovzdávajú spotrebovanú energiu späť do okolia. Takže keď čakry začínajú zlyhávať kvôli prekážkam v toku energie alebo hromadeniu negatívnych myšlienok a emócií, nepriaznivo ovplyvňujú jednotlivé orgány. Z dlhodobého hľadiska skončíme s chorobou.

Čakry majú aj psychologické funkcie, ktoré formujú náš charakter. Nadmerná alebo znížená aktivácia čakier vedie k rozvoju rôznych charakteristík a vzorcov správania. Zmena veľkosti čakier a dezintegrácia jedovatých myšlienok a emócií z nášho systému môže ovplyvniť to, ako si myslíme, cítime a konáme. Keď sa energia zmení, ľudia sa zmenia; zmení sa ich postoj k životu, zmení sa aj ich úspešnosť a kreativita. Takto môže Pranic Healing ovplyvniť celý náš život a spôsob, akým riešime každodenné výzvy.

Pranic Healing nie je len pre chorých

Pretože poskytuje vedecký prístup, ktorý nám umožňuje získať kontrolu nad naším životom, je pre všetkých, aj pre ľudí, ktorí sú už zdraví a úspešní. Predstavte si, že poznáte zákony vesmíru a ako funguje energia … Veľmi by ste si uvedomovali, čo sa deje vo vašom živote a boli by ste schopní zhmotniť to, čo plánujete a vyhnúť sa tomu, čo je škodlivé. Energia je všadeprítomná; zahŕňa všetko. Aj keď to veda ešte nedokáže odhaliť, životná energia stále ovplyvňuje každého človeka a každú bytosť.

Inteligentným prístupom nie je zanedbávať informácie o životnej energii. Inteligentný človek bude skúmať, experimentovať a overovať skôr, ako urobia akékoľvek závery.

Skúste Pranic liečenie s otvorenou mysľou

… a uvidíte, čo to môže priniesť pre všetkých z nás. Pranic Healing® (liečenie pránou) je starodávny spôsob energetickej medicíny, vysoko vypracovaný a testovaný do moderného systému, ktorý používa pránu (vitálnu energiu) na vyrovnanie, harmonizovanie a premenu telesného energetického poľa.

Je založené na princípe spojitosti medzi fyzickým telom a energetickým poľom. Ochorenie sa najskôr prejaví ako energetická porucha v energetickom tele pred tým, než sa prejaví ako problém vo fyzickom tele. Systematickým ošetrením energetických centier (čakier) a energetického tela (aury) sa vytvorí nová forma, ktorá podporuje a urýchľuje prirodzenú schopnosť tela sa uzdraviť.

Pranic Healing je jednoduchý ale účinný systém bezdotykového energetického liečenia, ktorý sa každý môže naučiť. Majster Choa Kok Sui vyvinul Pranic Healing ako ucelenú koncepciu energie nielen pre starostlivosť o zdravie, ale aj k zlepšeniu kvality nášho každodenného života v mnohých aspektoch (fyzické i psychické zdravie, medziľudské vzťahy, prosperita, duchovný rozvoj).

Vzdelávanie v Pranic Healing je štandardizované po celom svete a navrhnuté tak, aby poskytlo človeku ucelené znalosti v energetickom liečení a ostatných ezoterických náukách.

Niektoré z prínosov Liečenia pránou:

  • Spoznáte energetickú anatómiu, meridiány, čakry a ich funkcie vo fyzickom tele
  • Získate schopnosť diagnostikovať zasiahnuté čakry a časti aury pomocou snímania, jednoduchou technikou na zistenie pránického vyčerpania a preťaženia
  • Naučíte sa techniky energetického čistenie – odstránenie znečistenej a chorej energie z tela, orgánov a čakier
  • Naučíte sa techniky energetizovania – bezpečného vyslania prány do miesta, ktoré potrebuje liečenie
  • Dozviete sa o energetickej hygiene a ako sa vyvarovať pránického vyčerpania a kontaminácii znečistenými energiami
  • Vyskúšate si a otestujete energetické prínosy dýchacích techník a meditácie
  • Naučíte sa, ako zlepšiť alebo uzdraviť širokú škálu fyzických ochorení
  • Budete vedieť vykonať liečenie na diaľku, keď druhý človek (pacient) nie je fyzicky prítomný
  • Naučíte sa, ako vykonávať liečenie na sebe a techniky, ako sa fyzicky a mentálne ‚dobiť‘
  • Dramaticky si zvýšite energetickú úroveň a hladinu vnútorného pokoja pomocou meditácie spojených sŕdc, vysoko pokročilej meditačnej techniky

Zároveň vás radi uvidíme:

15. 5. 2020 na seminári Prána a esenciálne oleje
16.-17. 5. 2020 na víkendovom kurze Pranic Healing

Obe stretnutia vedie Martijn Eskinasi z Holandska v českom jazyku


centrum vonavo bratislava

Centrum Voňavo

Sme vášnivé alchymistky Života. Prečo sme založili centrum Voňavo? Chceli sme vytvoriť voňavé miesto pre vašu dušu a zmysly. Miesto, kde sa zrelaxujete po všetkom tom strese, ktorý denno-denne zažívate v práci, doma. Aby ste sa cítili ľahšie na duši aj na tele, nabudení, plní vitality a omladnutí. Sme vaším kompasom na ceste sebapoznania.

Trnavská cesta 80
821 02 Bratislava (2. posch.)
www.vonavo.eu






Pridaj komentár