To, na čo opakovane myslíme (a teda sa tým rozličnými spôsobmi zaoberáme, vrátane rozprávania a čítania o tom), RASTIE. Nevyhnutne sa na to nalaďujú naše vibrácie, takže si toho priťahujeme do svojho života viac a viac. (Čo sa týka koronavírusu, nemusí to byť vyslovene to, že sami ochorieme, ale že sa skrátka na nás valí viac a viac myšlienok, informácií, vedomostí, príkladov, dôkazov atď. v spojitosti s touto témou.)

Zároveň je samozrejme nemožné (ani by to nebolo vhodné a dobré) ignorovať, čo sa deje, a nemať aktuálne informácie. Rovnako nevhodné (z viacerých dôvodov) by bolo nedodržiavať nariadenia či opatrenia, ktoré sa už zaviedli na hromadnej, spoločnej úrovni.

Riešenie nie je bojovať proti niečomu, vzpierať sa, kritizovať či rozčuľovať sa. Riešením je pokojne brať na vedomie súčasný stav, ale popritom upínať svoje myšlienky iným smerom – na to, čo chceme, čo by sme si želali ako riešenie, ako aj na vedomie, že riešenia už sú.

Riešenia už sú. Všetko sa vždy nejako vyrieši, na každý problém existuje riešenie, život ukáže… všetky tieto a mnohé ďalšie porekadlá a frázy nie sú známe odnepamäti vo všetkých jazykoch či národoch nadarmo. Na to človek nemusí byť ezoterik, aby si z príkladov dejín aj vlastného života či života svojich známych vyvodil tento záver. Všetko sa vždy nejako vyrieši. Ezoterika k tomu môže pridať pochopenie toho, že tieto riešenia existujú v „jemnohmotnej“ (vibračnej, energetickej, mentálnej, astrálnej…) sfére dlho predtým, ako sa zhmotnia (manifestujú) v našom živote v rámci reálneho sveta (až časom vstúpia do dejín alebo našich osobných spomienok a zážitkov).

Myslime na tieto riešenia. Vôbec nevadí, že v tejto chvíli drvivá väčšina z nás netuší, čo konkrétne by to mohlo alebo malo byť. Už len pomyslenie na to, že riešenie SÚ, je nesmierne upokojujúce.

Myslite teda všeobecne na to, že riešenia sú. Urobte si z toho každodennú chvíľkovú „meditáciu“ – jednoducho každý deň, alebo samozrejme aj častejšie – kedykoľvek vás premkne strach, obavy, úzkosť, hnev, znechutenie a pod., si chvíľu v duchu hovorte stále dokola, až kým vás to neupokojí, že riešenia už sú, len my ich zatiaľ nevidíme, ale to neznamená, že nie sú.

Ak si z toho viete spraviť typickú meditáciu – ničím nerušení so zatvorenými očami v pohodlnom kresle pri sviečke či vonnej tyčinke, super, ale nie je to nutné. Svoje vibrácie či vyžarovanie si prelaďujeme každou myšlienkou, nech si ju pomyslíme v ruchu činnosti či rozhovoru, alebo pri relaxe osamote. Dôležité je vnímať, ako sa pritom cítime. Každý pocit úľavy a upokojenia je dobrý krok správnym smerom!!!

Naše knihy sú plné podrobnejšieho rozvedenia týchto ideí; plné návodov, metód, cvičení, rád a príkladov. Nemusíte sa nimi zahltiť, vyberte si niečo a to nejaký čas robte, precvičujte ako čokoľvek iné, čo si chcete osvojiť, aby ste sa zlepšili a zdokonalili. Aby ste mali lepší život a lepší pocit zo života.

Náročná, „zlá“ situácia je vždy príležitosť pre niečo lepšie – čo sa už aj „v duchu“ formuje!!!

TIP redakcie Eugenika na knihy:

Všetci si sami tvoríme svoju realitu. Naše myšlienky a im zodpovedajúce vibrácie sú to jediné, čo má naozaj vplyv na naše zážitky. 
Treba sa len naučiť rozoznávať, kedy si škodíme: stačí si uvedomovať svoje pocity – a naučiť sa cielene usmerňovať to, ako sa cítime. Výklad Esther Hicks vám toto všetko dokonale objasní.

Kniha sa zameriava na tri oblasti: 
1. Peniaze, prosperita, materiálna hojnosť. 
2. Zdravie, telesný stav, hmotnosť (snaha schudnúť). 
3. Práca, povolanie, životné poslanie. 

Pri každej z nich sa uvádzajú príklady a metódy, ako postupovať, aby ste dosiahli to, čo chcete. Podrobná, ucelená a hlavne praktická filozofia „Abrahámovho učenia“ znamená aktívny, tvorivý prístup k životu, pričom jej hlavným cieľom nie je ani tak splnenie všetkých želaní, ale najmä ustavičná radosť zo života – ktorá so sebou automaticky prináša aj dobré zdravie a zabezpečenie všetkých našich potrieb. 
Väčšina textu je písaná formou rozhovoru, odpovedí na rôzne otázky súvisiace s uvedenými témami. Najväčším prínosom sú podrobné, konkrétne návody, ako so sebou vnútorne pracovať vzhľadom na rôzne konkrétne situácie, problémy a túžby.




Eufeeling

Umenie vytvárať vnútorný mier a vonkajšiu prosperitu

Autor: Frank J. Kinslow

Pôvodná cena:7.90 EUR
Naša cena:7.11 EUR
Zľava:10.00 %

Veľmi zaujímavá kniha od autora unikátnej metódy tzv. kvantového liečenia, ktorá vás privedie do nesmierne liečivého stavu osvietenia či mystickej blaženosti.

„Eufeeling“ alebo „eupocit“ je stav čistého vedomia. Tento základný, číry stav bytia nesúvisí so žiadnou vierou, filozofiou, svetonázorom ani ničím v tom zmysle a nie je podmienený žiadnou duchovnou praxou, meditovaním alebo cvičením. Frank Kinslow vypracoval maximálne jednoduchý, efektívny postup, ktorý vám navodí stav eufeelingu len za pár sekúnd či minút!

Ľudia môžu tento stav pociťovať rôzne: ako tichý, mierny až nenápadný pocit pokoja, pohody, uvoľnenia a podobne, alebo aj intenzívnejšie – ako radosť, blaženosť, šťastie až extázu. A inokedy človek necíti nič zvláštne, len ako keby sa rozplýval do ničoty… Rozhodujúce je, že keď sa ponoríme do takéhoto stavu, nielenže zažijeme blaženosť a vnútornú istotu, akú odjakživa hľadali a popisovali mystici, ale má to aj nesmierne liečivý efekt. Je možné náhle sa zbaviť chronických ochorení, všelijakých ťažkých telesných i mentálnych stavov, a tiež vyriešiť najrôznejšie problémy (vrátane finančných a vzťahových). 

Dostať sa k eufeelingu je možné veľmi ľahko a rýchlo. Všetko, čo na to treba, je prečítať si túto knihu.




Viry vědomí a jak se jim bránit

Autor:Sun Light

Pôvodná cena:5.90 EUR
Naša cena:5.31 EUR
Zľava:10.00 %

Toto je naozaj pozoruhodná kniha!
Vírusy vedomia – čo to môže byť?! Autor zavádza tento pojem a prirovnáva vírusy vedomia k počítačovým vírusom. Dokážu totiž meniť ľudské správanie bez toho, aby to dotyčný vôbec tušil. Prenikajú do najhlbších vrstiev nevedomia. Niektoré sa šíria na genetickej úrovni. Jedná sa skrátka o negatívne vplyvy, ktoré napádajú psychiku. 

Dá sa však nad nimi zvíťaziť. Preto táto kniha prináša najmä množstvo praktických metód, ktoré si kladú za cieľ takéto vírusy aj negatívne následky ich pôsobenia zneškodniť a začať žiť šťastný, zdravý, úspešný, prosperujúci život. 

Jednotlivé kapitoly podrobne a pútavo opisujú rôzne typy vírusov vedomia, princípy ich šírenia a príznaky ich pôsobenia. Súčasne sa k týmto informáciám a vysvetleniam pripájajú rady a inšpirácie, ako sa brániť voči šíreniu a pôsobeniu konkrétneho vírusu.

Nájdete tu podrobnejšie pojednania a návody, ako si očisťovať a pretvárať vedomie alebo preprogramovať podvedomie; aké existujú psychotechniky, ktoré ničia vírusy; a k dispozícii dostanete aj desať antivírusových afirmácií.

Na záver autor zhŕňa, aké prostredie či oblasti predstavujú zvýšené riziko nákazy, a varuje pred morálnym úpadkom človeka.




foto: pixabay







Pridaj komentár