DOBRÁ KNIHA VIE POMÔCŤ, LIEČIŤ, ZBAVIŤ STRACHU, NÁJSŤ ZMYSEL A ŠŤASTIE NAJMÄ V ŤAŽKÝCH ČASOCH.

Názov aj perex tohoto článku možno znejú tak trochu ako klišé, prípadne to niekomu môže dokonca pripomínať jeden z tých mnohých a vcelku zbytočných motivačných citátov. Rozumiem. Budem ale teraz veľmi osobný. Mne práve dobrá kniha doslova zachránila život. Isteže, nie som takýto jediný na svete, písal o tom už nejeden autor, ale predsa len je to iné, ak si to človek niekde prečíta, či započuje, alebo keď si to odžije na vlastnej koži.

Prežíval som ťažké obdobie, niekedy okolo mojich dvadsiatich-piatich narodenín. Nevidel som svoju budúcnosť, necítil som nijaký zmysel v pokračovaní toho prázdneho života. Deň, počas ktorého som pár hodín nepremýšľal o samovražde, bol pre mňa veľmi zriedkavý. Mal som už aj vymyslený spôsob. No, nebudem to naťahovať a dramatizovať, článok nie je o mne, ale práve jedna konkrétna kniha ma z tohoto predpeklia dostala. A ešte hudba.

Je čas, kedy mnoho ľudí upadá do melanchólie, úzkostí a depresií, kedy aj taká „maličkosť“, akou je dobre mienené a mierené slovo, vie zachrániť život, vzťah, rodinu… Týmto článkom nechceme vytĺkať citový kapitál a presviedčať vás, že kúpte si knihy vydavateľstva Eugenika sú tie naj, zmenia vám život… Neprosíme, nežobroníme, len tiež chceme prežiť. Prežiť ako hrdé vydavateľstvo, ktoré si už preskákalo svoje, prežiť ako skupina zanietencov, ktorí vydávajú úzko špecializované knihy. Aj preto sa snažíme, ako najlepšie vieme, pokračovať aj v náročných časoch. Napríklad takýmito férovými akciami, akú práve ponúkame, kde za svoje obeživo získate viac kvalitných informácií.

Vydavateľstvo Eugenika vám knihy prináša už vyše 25 rokov. Veríme, že práve kniha môže byť nadčasový spoločník, pre obdobia nielen pokojné, ale aj tie náročnejšie. Knihu nemusíte „dobíjať“ ani nijako sa o ňu „starať“. Kvôli zážitkom, ktoré ponúka, netreba nikam chodiť ani nič zháňať. Stačí ju vziať do ruky, a potom sa už len zastaviť a stíšiť. Kniha nám vie poskytnúť pokoj, oddych či úľavu, ale takisto nám vie sprostredkovať dobrodružstvo a vzrušenie. Vie zaujať, poučiť, informovať, obohatiť, inšpirovať… alebo lepšie pochopiť náročné veci v živote, aj poradiť, ako sa k nim postaviť, aby nás posilnili a posunuli ďalej. Dobrá kniha dokáže pomôcť v ťažkých časoch a krízových životných situáciách!

V našej ponuke nájdete vyše 5 000 titulov a produktov, zameraných na rozvoj pozitívneho myslenia, celostného zdravia, duchovného bohatstva či trvale udržateľného sveta a prírody. Naše sekcie kníh sú plné postrehov, receptov, návodov, múdrych rád a pozoruhodných myšlienok o hľadaní a nachádzaní svojho miesta na svete, ako aj šťastia a zmyslu života. Navštívte náš e-shop www.eugenika.sk a cestujte v duchu – v myšlienkach s našimi knihami v pokoji a bezpečí vášho domova. Spolu to zvládneme!

Ponúkame 30% zľavy na VŠETKY knihy

plus 25% zľavy na doplnkový tovar

(vonné tyčinky, amulety, liečivé kamene, kryštály, tarotové karty a mnoho mnoho ďalšieho).

Taktiež ponúkame možnosť profesionálneho bezkontaktného doručenia až k vám domov! (online platba, dodanie kuriérom)


Podporte nás a sme presvedčení, že spokojnosť bude na oboch stranách 🙂


Za redakciu vydavateľstva Eugenika

Jaroslav Pavliga






foto: https://pixabay.com/






Pridaj komentár