Dnes som v nejakom filme zachytila krásnu vetu. Ak si máš vybrať medzi pravdou a láskavosťou, rozhodne si vyber to druhé.

Mám taký súkromný zážitok. Pre mesiacom som si nafarbila vlasy na modro. Zdalo sa mi to cool. Nie každému sa to však páči. Na prechádzke so psom sme s dcérou sledovali, kto sa na mňa pozerá pobúrene, nazvali sme ich inkvizítormi a cítili sme pri tom pohľade dym z upaľovacích rituálov, tí druhí boli ľudskí a nad vecou. Mnohí sa usmiali alebo pochválili odvahu, či odtieň… Vrátim sa však na začiatok príbehu. Včera som si v Bille kupovala šunku. Pani predavačka sa venovala umývaniu pece a mňa za pultom si veľmi nevšímala. Napokon sa otočila a dala si dolu gumové rukavice. Po dobre vykonanej čistiacej práci….

– Čo to bude?

– 20dg šunky od kosti…a pani začala naberať. Bez rukavíc a rúška. Nedalo mi a vravím. – Mohli by ste si, prosím, dať rukavice?

– Ako? Šak nevidíte, že som ich ešte pred chvíľou mala… vysvetlila mi logicky…

– Prosím vás, môžete si ich dať, keď mi naberáte jedlo, trvala som na svojom. A ona opäť logicky mi vraví.

– Môžete si prestať farbiť vlasy na modro, ruší ma to.

Nuž za iných okolností by som si zavolala vedúceho a vysvetlila mu, ako sa má správať predavač k zákazníkovi, atď,atď…, ale zvíťazila láskavosť a nadhľad. Zasmiala som sa a povedala som jej, aby to rýchlo dobalila, nech sa na mňa dlhšie nemusí pozerať.

To na odľahčenie, ale teraz trocha nádeje, ak ste počúvali profesora Krčméryho lieky na corona vraj existujú… Takže situácia nie je beznádejná. Ak sa človek nebojí, prijíma všetko ako dynamickú súčasť života, posilňuje svoju intuíciu, cibrí ducha môže si spokojne užívať bonusy tejto pandémie. Hlavu hore. Využite tieto dni sa sebapoznávanie.

Aby ste sa zabavili začnime dnes posilňovaním svojej schopnosti empatie, alebo telepatie.

Zenerove karty

Vyrobte si karty, ktoré budú obsahovať tieto symboly. Kruh, kríž, hviezda, štvorec, vlnovky a dohodnite sa s blízkym človekom, kto bude prijímateľ a kto odosielateľ. Dôležité je, aby ste si tieto úlohy pravidelne striedali. Napokon zistíte, že jedna z týchto úloh vám ide lepšie. Tak ako všetko ostatné na svete neznamená to ani, že je to dobré ani zlé. Len je to objavený kúsok skladačky v sebapoznávaní. Hra je to príjemná, zábavná a energeticky dosť vyčerpávajúca a tajomná. Navzdory rozsiahlemu vedeckému výskumu sa doteraz nepodarilo uspokojivo vysvetliť aká energia tieto javy umožňuje. Zrejme to nevedel ani pán Zener a bolo mu to asi jedno. Vytvoril ich pre svojho kamaráta botanika, aby mu dokázal, že myšlienky sa dajú čítať. Ak by ste mali chuť zatratiť ma s tým, že to sú úplné blbosti, tak to skúste, trénujte a nezaoberajte sa tým, či to veda v súčasnosti vie vysvetliť.


Zenerove karty

Keď už budete v telepatii dobrý a z piatich kariet 4 vždy presne prijmete. Začnite si ich čítať tak, aby ste boli vy a prijímateľ vždy v inej miestnosti. Neskôr v inom štáte, či na inom kontinente. A vraj sa nedá liečiť na diaľku.

Návod na prvé hodiny, dni, roky…podľa talentu a viery. Urobte si dva balíčky kariet. Po päť. Sadnite si oproti sebe. Vysielateľ si s prázdnou mysľou zamieša karty a vyberie si jednu kartu. Jeden symbol. Chytíte sa za ruky a vysielateľ veľmi sústredene pozoruje symbol na karte a posiela ho cez ruky ako keby zo svojho mozgu do mozgu prijímateľa. Niekedy až fyzicky cítim ako trebárs hviezda prechádza našimi rukami do mozgu prijímateľa. Prijímateľ po chvíli povie, čo prijal. Dôležité v tejto hre je nenechať sa ničím vyrušovať, byť úplne sústredený, ale otvorenú, lebo prijímateľ môže symbol prijať aj inak ako cez ruky. Dôležité je sústredene ho posielať. Neskôr môžete ešte pridať trojuholník a obdĺžnik k symbolom. Potom si posielajte symbol bez držania rúk na väčšiu vzdialenosť. Zistíte, že s niekým z rodiny sa vám lepšie hrá, na iného sa viete iba ťažko naladiť. Pre niekoho je lepšie hrať večer, pre iného ráno, zväčša na lačný žalúdok. Vtedy sú výsledky lepšie. U detí po sladkostiach, u dospelých je to veľmi individuálne. Hrajte sa skúmajte a pozorujte. Ak sa naučíte počas dňa veci iba pozorovať, nezaujate, bez zámeru, pozorujte či už situácie, rozhovory, neverbálne správanie bezprostredné reakcie zistíte, veľa o sebe, o svojom prijímaní sveta. 

Len pre informáciu.

Už v prvej polovici 20. stor. bolo známe, že náš mozog vysiela merateľné elektrické impulzy. V roku 1926 bol vyvinutý elektroencefalograf, ktorý je tieto prúdy schopný zaznamenať a vykresľuje ich na papier v podobe kriviek. Analýzou týchto kriviek sa zistilo, že mozog pracuje v širokej frekvenčnej škále. Tento frekvenčný rozsah je rozdelený na 4 frekvenčné pásma. Intenzita mozgovej aktivity je udaná v kmitoch za sekundu, teda hertzoch (Hz).

  1. Pásmo Beta (21 – 14 Hz, občas sa udáva frekvencia 30 – 13 Hz). Ide o stav, kedy je mozog absolútne bdelý, uvažuje triezvo a logicky, registruje okolité a vonkajšie podnety.
  2. Pásmo Alfa (bežne nazývaná aj hladina alfa, 14 – 7 Hz). Pomalšia frekvencia mozgu, zodpovedá, bdelému snívaniu, veľmi zahĺbenému čítaniu, zahľadeniu sa do prázdna, je to čas medzi bdelosťou a upadnutím do spánku. Ľahko sa v ňom programujú želania.začiatok
  3. Frekvencia Theta (7 – 4 Hz). Pásmo, ktoré zodpovedá spánkovým fázam. Najlepšie prijímanie ozdravných procesov.
  4. Frekvencia Delta (4 – 0,5 Hz) Toto pásmo zodpovedá hlbokému spánku, kóme, bezvedomiu, alebo aj celkovej anestéze.

Druhá z týchto energii je nazývaná už bola spomínaná vyššie a najčastejšie sa nazýva informačné pole. Ide o „žiarenie“, ktoré má okolo seba každý hmotný objekt. Ide najskôr o pole, ktoré vzniklo vývojom hmoty a má schopnosť v sebe uchovávať všetky informácie o čase, priestore a „pocitoch“ daného objektu. Informačné pole nie je zatiaľ merateľné. Hoci mnohí ho merajú virguľou, či kyvadlom.

Ak vás už omrzí hrať sa s kartami a v telepatii máte už 70 percentnú úspešnosť aj na diaľku. /Je známy pokus, keď vysielateľ bol v USA a prijímateľ v Juhoslávii./ Skúste prejsť na kocku. Obyčajnú kocku z hry Človeče, nehnevaj sa. Zapojte sa do hry spoločne, všetci, čo ste doma. Najskôr sa dohodnite ,akú chcete číslicu, aby padla. Potom hoďte kocku čo najvyššie alebo čo najďalej a myslite všetci veľmi intenzívne na dohodnutú číslicu. Takýto experiment uskutočnil aj Joseph B. Rhine. Používal na to hladné osoby a keď na kocke padlo číslo, ktoré si želali aby padlo, tak boli odmenené sústom jedla. Keď sa to naučíte, šup do kasína. A väčšie sústo bude vaše. Aj keď ste doma sám a hladný, bude to úžasné, choďte do toho.

V roku 1978 bádateľ Alex McRae, zašiel ešte ďalej a zistil, že hmota (hracie kocky) je schopné riadiť sa podľa istého náboja, ktorý je do nich vložený. Pri pokusoch v roku 1978 sa kockám prihováral ako poverčivý hráč a „dohováral im“, aby padlo určité číslo. Výsledky boli opäť veľmi úspešné. Vo svojich pokusoch pokračoval. Príkazy kocke nahral na magnetofónovú pásku. Výsledky boli rovnaké, akoby ku kockám hovoril priamo človek. Experimenty uskutočnil aj s tzv. mlčiacimi páskami. Príkazy na nich neboli nahraté vo forme zvuku, ale iba myšlienkami.

Ešte jedna variácia na túto tému. Vezmite si obyčajné hracie karty, nech ich niekto rozloží pred vami do vejára a spýta sa vás, kde je srdcový dolník, vy sa sústredíte a presne ho vyberiete. Pozor opäť platí vypni logiku, napoj sa na zdroj. Moje deti a ja sme sa takto učili vybrať si maturitnú otázku. Z vejára maturitných otázok sme vyťahovali tie, ktoré sme mali zvládnuté. A vyšlo to. K Puškinovi som komisii zarecitovala ešte aj List Tatjany Oneginovi. Nácvik telepatických schopností v týchto dňoch je dobrý nápad. Neskôr sa vám zíde.

To sú tie veci medzi nebom a zemou a mozgom a srdcom. Zabávajte sa a posilňujte vieru a silu. To sa vždy zíde.

Ešte iný príklad

Človek, ktorý chce poznať minulosť (alebo iné informácie) predmetu ho vezme do dlaní, položí si ho na čelo, prípadne na srdce a nechá plynúť svoje predstavy. Dôležitá je blízkosť experimentátora, lebo energia mysle a predmetu sa dokáže prelínať.

Takto som spoznala jedného lekára a psychotronika MUDr. Gustáva Solára. Naše energie sa prelínali. Pozvala som si ho ako hosťa do svojej rozhlasovej relácie. Bolo to ešte za čias minulého režimu. Bol to psychiater a vtedy spolu s pánom Theom Rosinským tiež psychiatrom, zakladali Psychotronickú spoločnosť. Po skončení relácie si vypýtal môj prsteň. Bolo to čerstvo po smrti mojej babičky a ja som nosila jej obrúčku. Chvíľu ju držal v dlaniach a potom mi povedal, že je to prsteň mojej babičky, ktorá vyzerala takto a takto, mala tieto povahové črty a veľmi ma milovala. Prsteň jej daroval dedko, ktorý bol taký a taký. Presne ako povedal. No nezamiluj sa. Potom ma pozval na zakladajúci snem psychotronickej spoločnosti. Čo mi môj šéf roduverný komunista, dnes roduverný demokrat aj so svojimi spolubratmi, ihneď zakázal. Ja som tam napriek tomu šla a prepašovala som niečo z toho do vysielania. A tak ma vyhodili z rozhlasu. V slovníku našli, že psychotronika je buržoázna paveda. Šírenie buržoáznej pavedy bol dôvod môjho prepustenia. Tak, už to viete, ešte som to nikomu nepovedala. Tak si to nechajte pre seba. Medzitým som toho šéfa stretla a pekne sme sa na tom zasmiali. Je odpustené.

Apropo. Ešte jedna hra mi prišla na um

Na kurz talianskej vedmy, kde sme sa učili telepatické techniky, sme mali priniesť nejaký predmet, ktorého históriu dobre poznáme. Všetky tie predmety sme potom dali do jedného vreca a každý si mal vybrať jeden predmet, ak náhodou vytiahol svoj, tak ho vrátil a ťahal ešte raz. Potom sme mali držať predmet v dlaniach a nechať ho na seba pôsobiť tak, že vypneme mozog a počúvame iba príbeh. Niekto ho vníma ako film, iný v symboloch, ďalšiemu ho diktujú do hlavy, ešte iný vidí síce tmu, ale presne vie, čo sa v nej odohráva, cíti to. Tu je dôležité nemať pocit, že takto by to mohlo byť, ale vedieť, že takto to je.

Ja som si vybrala starú porcelánovú šálku. Vzala som ju do dlaní, poprosila som ju o príbeh  a príbeh sa začal…Uvidela som malý bytík v hnedobéžových farbách a skrinku s poličkami. Na tej poličke bol tento hrnček. Vždy keď prišiel domov taký malý trochu bruškatý pán, stará milučká, drobná šedivá pani vzala šálku a urobila mu kávu. Aj sebe, ale v inej šálke. Potom ju spolu vypili. Bola tam atmosféra lásky a srdečnosti.

Majiteľka šálky mi potvrdila moju víziu. Bola to šálka od jej babičky, ktorá denne vítala deduška s kávou v jeho šálke. V ich malom bytíku prežiarenom láskou.

Bola som prekvapená, aké úžasné veci človek zistí, keď vypne mozog. Inšpirujte sa. Príjemnú zábavu.




TIP REDAKCIE EUGENIKA:

Přeprogramuj svůj mozek na lásku

Autor: Marsha Lucas

Pôvodná cena:9.20 EUR
Naša cena:6.44 EUR
Zľava:30.00 %

Neuropsychologička a psychoterapeutka vám príjemným, vtipným a zrozumiteľným spôsobom vysvetlí, ako funguje váš mozog vo vzťahoch. Lepšie tak pochopíte, ako ste dospeli k svojim súčasným vzťahovým vzorcom, a naučíte sa, ako si svoj mozog účinne preprogramovať. Zistíte, aké vnútorné pochody nám vlastne prebiehajú v mozgu; ako si výrazne zlepšiť schopnosť nadväzovať a pestovať uspokojivé vzťahy; čo stojí za chorobnou úzkosťou zo záväzkov – to všetko doplnené množstvom príkladov zo života a praktickými návodmi. S pomocou uvedených návodov a meditačných cvičení dokážete zmeniť navyknuté reakcie vo vzťahoch, založené na strachu; vybudovať si emočnú odolnosť; užívať si krajšie milovanie; pochopiť a zlepšiť svoje prežívanie lásky.

Ukážka: Vraťme se nyní zpátky k Julii. To, že intelektuálně chápala souvislost se svými zážitky z dětství, bylo dobré, ale nestačilo to. Poté, co jsme probrali dilema, které měla v mozku uložené, proč u ní dochází ke zkratu a není schopna zůstat ve vztahu, začala s pravidelnou meditací na všímavost. Julia pociťovala postupné a trvalé zlepšování. Dokázala se ve vztazích správně rozhodovat, místo aby z nich v panice prchala. Po roce přijala Gregovu nabídku k sňatku.

Knihu kúpite za najlepšiu cenu TU






foto: Source: File:Cartas Zener.svg + File:Zenerkarten c.jpg, Author: Mikhail Ryazanov, licence: Attribution-Share Alike 3.0 Unported






Pridaj komentár