Každý niekedy v živote, hoci aj len jediný raz, ochorel. Choroba spôsobuje človeku hromadu nepríjemností a nepokoja, navyše plodí negatívne myšlienky a emócie, ktoré sú vyžarované do priestoru. Vysielaná energia predstavuje blahodarnú pôdu pre rozvoj kyvadiel spätých s chorobami, ktoré si negatívnu energiu vždy veľmi pohotovo osvojujú. Kyvadlá chorôb patria medzi najsilnejšie.

Na mysli mám predovšetkým tie choroby a epidémie, proti ktorým sa stavajú všemožné kyvadlá medicíny. Uvedomte si, o akých mocných štruktúrach je reč! Kliniky, sanatóriá, výskumné ústavy, továrne, lekárne, veda, vzdelávanie… Kyvadlá medicíny hlásajú svoj cieľ: boj s chorobami. V skutočnosti taká vojna, bohužiaľ, vytvára kopu negatívnych javov, ktoré sú vlastné deštruktívnym kyvadlám, pretože ich hlavným cieľom je udržať a pritiahnuť prívržencov. Napríklad oficiálne lekárstvo zaujíma nevraživý postoj ku všetkým netradičným metódam liečenia (teda tým, ktoré k nemu nepatria). Ak budú zastaralé a nesprávne predstavy pranierovať prívrženci liečiteľov, ich kritika sa bude označovať za nevedeckú. Akékoľvek nové metódy liečby, ktoré sa viažu k liečiteľstvu, budú prijímané krajne nepriateľsky. Naopak prívrženci netradičných metód zasa príležitostne vrhajú kameň medzi ortodoxných zástancov. Ak sa nachádzate pod vplyvom kyvadiel chorôb či medicíny, nedokážete si spomenúť na pocit svojej mladosti – doby, kedy sa vás otázky spojené so zdravím sotva mohli nejako dotknúť. Neprikladali ste im význam a ani svojmu zdraviu ste skrátka nevenovali pozornosť, pretože vás neznepokojovalo. Podobne sa ani vaše energetické vyžarovanie nenapájalo na frekvencie kyvadiel chorôb.

Do vplyvu kyvadiel sa v tej alebo onej miere postupne prepadáte so stúpajúcim vekom. Ak začnete vyžarovať energiu na ich frekvencii, predávate im ju, stávate sa od nich závislými a presúvate sa na dráhy života plné chorôb. Preto platí, že ak chcete nadobudnúť niekdajšie zdravie, musíte sa predovšetkým oslobodiť z pút, ktoré vás s nimi spájajú. Nevpúšťajte k sebe informácie od kyvadiel a nezúčastňujte sa ich hier, inak povedané, aplikujte metódu prevalenia. Ak vás nejaká choroba vážne obťažuje, musíte hrať hru na liečenie a starať sa o svoje telo, pretože potom nastane jej utlmenie. Preberme si niekoľko príkladov fungovania kyvadiel chorôb. Reklama na lieky každý deň prezentuje nanajvýš šťastných ľudí, ktorí konzumovali určitý liek a vďaka nemu sa uzdravili. A keďže prekypujú zdravím, darí sa im úplne vo všetkom. Lákavá návnada. Funguje spoľahlivo, pretože ako sme už spoločne vypozorovali, väčšina ľudí žije v polovedomom stave. Do vášho mozgu sa zakladá program: „Choď do lekárne, užívaj liek a prijmi svoju odmenu – tak nadobudneš absolútny poriadok vo svojich záležitostiach.“ To však nie je ešte také hrozné. V reklame sa tají ešte iný, oveľa hlbší skrytý program.

Zamyslite sa: v reklame spravidla vystupujú celkom normálne, atraktívne a dokonca úspešné osoby. (A čo vy? Ste snáď horší?) Všetci tí ľudia na niečo ochoreli, aj keď sa vďaka zmieneným liekom rýchle uzdravujú. (Tak isto aj vy!) Všetkým nám vtĺkajú do hlavy a do podvedomia skutočnosť, že sme buď na choroby náchylní, alebo už chorí, či snáď v blízkej dobe ochorieme. A mnohí tieto podmienky hry prijímajú. To už nie je deklarovaná, ale skutočná tvár deštruktívneho kyvadla, ktorého úlohou nie je vyliečiť človeka z choroby, ale vytvoriť si z neho ďalšieho prívrženca, teda vnútiť mu, že je chorý a musí brať lieky.

Existuje ešte jedna dosť zákerná metóda, ako možno priviesť prívrženca, a to sú predpovede nepriaznivých podmienok počasia. Ich základ tvoria informácie o magnetických búrkach, zmenách atmosférického tlaku a iných nepriaznivých faktoroch. (Všimnite si, že všetky im podobné javy prebiehajú v tej alebo onej miere prakticky každý deň.) Ak budeme vychádzať z týchto dát, vznikne predpoveď, komu sa dnes alebo zajtra pre nejakú chorobu priťaží. Raz alebo dvakrát je celkom zábavné vypočuť si, ako kyvadlo takmer stráca dych, keď vyratúva rôzne choroby a nevyhnutné následky pre ich majiteľov. Lenže potom sa vám tak nejako pohorší. Dokážete si predstaviť, aký zhubný program sa vkráda do vedomia už aj tak nezdravých ľudí? Keby ste niečo podobné začuli, mohlo by vás napadnúť, že je lepšie vôbec nevychádzať z domu alebo sa rovno uložiť do truhly. Nepríjemné faktory, samozrejme, majú na to, ako sa cítite, určitý vplyv, ale prečo by ste sa mali na ne naladiť od samého začiatku? Pritom mnohí, najmä starší ľudia tieto výlevy kyvadla počúvajú a potom si zostavujú program chorľavosti a zhoršenia stavu, akoby si určovali ortieľ. Podobné predpovede predstavujú vzorec nehanebného a cynického úsilia kyvadla podriadiť si nás pod svoj vplyv.

Rýdzo klasickým námetom sú rozhovory o zdraví s vašimi známymi a blízkymi. Takéto hovory sa spravidla vedú nie na tému upevnenia zdravia, ale na tému chorôb a ich vyliečenia. Jeden ako vo vytržení opisuje, ako sa piple so svojimi boliestkami, a druhý na to pohotovo prisviedča, že je to veru samá starosť a žiadna radosť. Účastníci takéhoto stretnutia aktívne vyžarujú energiu na frekvencii kyvadiel chorôb, ktorá je rovnako nákazlivá ako choroboplodné zárodky. Podobných stretnutí sa vyvarujte, inak si ani nevšimnete, že prejdete na frekvenciu vyžarovania choroby. Kyvadlo choroby možno identifikovať veľmi ľahko – zahlcuje vás informáciami o chorobách a ich liečbe. Pokiaľ sa rozhodnete tieto informácie ignorovať alebo ich necháte prechádzať mimo svoje uši a nebudete ich brať vážne, kyvadlo bude na rozpakoch a nechá vás na pokoji – prevalí sa. Ak vyjdete týmto informáciám v ústrety so zdravým smiechom a posmechom, kyvadlo sa od vás s hrôzou odvráti – alebo sa utlmí.

Akonáhle sa s kyvadlami chorôb rozlúčite, získate absolútnu voľnosť, ktorá sa však nemôže dlho udržať. Človek už je taký, že musí byť prívržencom nejakých kyvadiel. Preto skôr alebo neskôr riskujete, že sa znova dostanete do ich područia. Aby k tomu nedošlo, musíte sa dostať zo stavu voľného zavesenia. Primknite sa ku kyvadlám uzdravenia, ktoré spravujú všetko, čo sa spája s upevnením tela i ducha. Staňte sa prívržencami zdravého životného štýlu a pochopíte, aký je radostný a lákavý v porovnaní s malomyseľným a namáhavým bojom s chorobami. Ak sa človek zaoberá tým, že sa cíti dobre, je celkom zrejmé, že vyžaruje energiu na frekvencii zdravých dráh, a preto ho choroby nezaujímajú. Ako vidíte, existujú dva úplne odlišné životné štýly: liečenie chorôb a starostlivosť o zdravie. Vo vzťahu k chorobám sa ten prvý obracia k zámeru vnútornému, zatiaľ čo druhý k vonkajšiemu. Štýl života si vyberá každý sám.

Zhrnutie

Fyziologická energia sa rozbieha na samotné naplnenie konania.
Zámer sa formuje vďaka voľnej energii.
Voľná energia prechádza telom dvoma protismernými prúdmi.
V stave stresu je energia zámeru blokovaná.
Aby ste sa zbavili stresu, musíte precitnúť a odhodiť dôležitosť.
Ak nie je možné dôležitosť odhodiť, nemá zmysel strácať sily na uvoľnenie.
Ak sa venujete energetickému cvičeniu, spevňujete ochrannú schránku.
Energiu nehromaďte, ale jej umožnite, aby vami voľne pretekala.
Vysoká energia – to sú široké energetické kanály.
Energetické kanály možno energetickým cvičením dobre vytrénovať.
Energetické kanály významným spôsobom rozširuje očista organizmu.
Vnútorný zámer znamená byť chorý a liečiť sa.
Vonkajší zámer znamená viesť zdravý životný štýl.
V žiadnom prípade nepristupujte na hry deštruktívnych kyvadiel chorôb.
Pri vykonávaní cvičenia venujte pozornosť centrálnym prúdom.
Zámer nie je vypätie, ale sústredenie


Text je úryvkom z knihy:

Transurfing 1 – 5

Autor: Vadim Zeland

Pôvodná cena: 23.99 EUR
Naša cena: 21.59 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 2.40 EUR

Transurfing je metóda, ktorá vás naučí cielene riadiť svoj život. Na základe vedomého zámeru vieme ovplyvniť, čo sa stane našou realitou. Náš vesmír je totiž akýsi „priestor variant“, z ktorých si môžeme voliť tie možnosti, ktoré chceme. Na to však treba poznať určité zákony a súvislosti, riadiť sa nimi a dodržiavať potrebné podmienky. Bežný človek je len pasívny účastník diania, bezmocná obeť nevyspytateľných náhod a množstva vonkajších faktorov. Vesmírne zákony, ktoré určujú, čo sa nám deje, väčšina ľudí totiž vôbec nevníma a nechápe. Vadim Zeland vám ich však vysvetlí a názorne ukáže, ako ich začať využívať vo svoj prospech.
 Ak sa rozhodneme začať žiť ako vedomý tvorca, môžeme sa stať pánom svojej reality! 

Toto vydanie obsahuje všetkých päť základných kníh Vadima Zelanda. 

Knihu kúpite za najlepšiu cenu v našom eshope TU



Pridaj komentár