Vedeli ste, že väčšina zdravotných problémov, ktorými trpí moderná spoločnosť je spôsobená extrémnym nepomerom esenciálnych kyselín Omega 3 a Omega 6 v našom organizme? Ale ako si doplniť Omega 3 a vrátiť telo do harmonického stavu?

Omega 3 mastné kyseliny sú vo všeobecnosti považované za top produkt v oblasti zdravia. Je o nich taktiež známe, že majú protizápalový účinok. Omega 3 a taktiež aj Omega 6, sú nevyhnutné pre naše zdravie, ale musíme ich prijímať v správnom množstve a pomere.

Naše zlé stravovacie návyky a nesprávny pomer týchto dvoch kyselín, ktoré si naše telo nedokáže samo vytvoriť, sú dôvodom mnohých, ba môžeme smelo povedať aj väčšiny civilizačných chorôb. Spúšťačom týchto chorôb sú potom rôzne druhy zápalov, či už pohybového ústrojenstva, kardiovaskulárneho systému, tráviaceho traktu, tiež k ním patria aj rôzne alergie, atď. Ak zápal beží dostatočne dlho, hoci veľmi slabý a naoko bezvýznamný, dokáže postupom času aktivovať zápaly v ktorejkoľvek časti tela. Stačí oslabenie tela psychickým stresom, nadmernou fyzickou záťažou, alebo inou pre telo neprimeranou záťažou či nejakou infekciou. Jedného dňa „obyčajný“ zápal prerastie do chronického a následky môžu byť naozaj fatálne.

Mávate časté zápalové procesy vo Vašom tele? Chcete sa dozvedieť, aký má byť správny pomer nenasýtených mastných kyselín? A chceli by ste si jednoduchým testom zistiť v akom pomere sú vo Vašom tele?


Neváhajte a príďte na prednášku:

16.10.2019 o 18.00 hod. na adrese: Pri Suchom Mlyne 37, Bratislava

Kde sa naviac dozviete, ako jednoducho sa dá po štyroch mesiacoch overiť, či zmena stravovania a výživové doplnky zmenili pomery Omega 3 ku Omega 6 vo Vašom organizme. Aké alarmujúce sú najnovšie výskumy a štatistiky zdravia obyvateľstva. Aké základné látky chýbajú väčšine z nás. A mnoho ďalšieho.

Potvrďte nám prosím vopred Vašu účasť na prednáške na email: info@chanson.sk, kapacita je obmedzená!

Viac informácii o samotnej prednáške vo videu:








Pridaj komentár