Ľudská kultúra je oddávna posadnutá smrťou. Pre niektorých má byť vykúpením, pre iných trestom. Pre každého rovnaká a pri tom vždy iná. Každé náboženstvo ponúka vlastný spôsob vyrovnávania sa s ňou a aj tak pred ňou majú, najmä v našich končinách, rešpekt veriaci aj neveriaci. Pretože je, pre tento život a pre tento náš svet, definitívna.

Určite aj vy máte svoj názor na otázku smrti a toho, čo sa po ňej deje s ľudskou dušou. Alebo ste nad ňou minimálne premýšľali. Ak je pre vás táto téma pútavá a máte záujem o skutočne mimoriadne a inteligentné knižné dielo, ktoré sa ňou zaoberá, doporučujem vám siahnuť po útlej knižke od PhD. Michaela Newtona – Cesty duší.

Autor má doktorát z poradenskej psychológie a je kvalifikovaným majstrom hypnoterapie. Vyvinul svoju vlastnú metódu regresnej hypnózy v ktorej dokáže svojich pacientov vrátiť nie len do minulých životov, ale aj do obdobia medzi nimi. Desiatky rokov študoval a porovnával výpovede svojich klientov, pomáhal im riešiť ich problémy a zároveň získaval fascinujúce informácie o ceste duší.

Kniha vás vo výpovediach klientov zavedie za povestný svetelný tunel. Ukáže vám, čo sa s dušami deje za ním. Nič nemusíte prijímať nekriticky, avšak na utvorenie vlastného názoru je dobré preskúmať problematiku zo všetkých strán a knižka Cesty duší je jedna z tých, ktoré vám to umožnia. Dozviete sa v nej, čo duša pociťuje tesne po vystúpení z tela. Aj to, ako taká duša vlastne vyzerá. Zoznámi vás s cestou „domov“ aj s tým ako sa duša zorientuje a zaradí do duchovného sveta. Vysvetlí vám, kto sú duchovný učitelia a sprievodcovia aj to, čím trávia duše čas medzi jednotlivými inkarnáciami. Dokonca sa v nej dozviete aj o kontroverznej téme stratených duší a o tom, či skutočne existuje nejaký sud, alebo očistec.

Popisy putovania duší od okamžiku smrti až po okamžik následnej inkarnácie vznikali desať rokov. Nech už máte k tejto otázke akýkoľvek postoj, táto kniha vás určite upúta.

Úryvok:

Kapitola 5 – Orientácia

Keď entity očakávajúce nás pri príchode do duchovného sveta odídu, sme pripravení prejsť na miesto liečenia. Pri čom je duša preorientovávaná na duchovné prostredie. Na tomto mieste sme často svojími sprievodcami skúšaní.

„Kam ide tvoja duša po stretnutí s blízkymi pri vstupe do duchovného sveta?“

Chvíľu som sám. Pohybujem sa neuveriteľne ďaleko.

„Čo sa deje?“

Neviditeľná sila ma vedie na odľahlejšie miesto – je to vstup do priestoru čistej energie.

„K čomu by si to prirovnal?“

Je to – liečivá loď.

„Popíš čo najpodrobnejšie, čo prežívaš?“

Som vo vnútri teplého, žiarivého svetla. Prechádza cezo mňa ako prúd tečúcej energie. Je to ako prúd pary. Najprv okolo mňa víri, potom sa ma jemne dotýka, ako keby bol živý. Potom cezo mňa preniká ako oheň a ja sa cítim ako v očistnom kúpeli. Zbavuje ma všetkých nečistôt a lieči všetky zranenia.

„Niekto ťa kúpe, alebo je to len hojivý prúd tepla prichádzajúci zvonku?“

Som sám, ale to kúpanie je riadené. Kúpe sa moja podstata, ktorá sa obnovuje po pobyte na Zemi.

„Počul som, že je to ako keď si po dlhom pracovnom dni, dáš sprchu.“

(smiech) Po dlhom pracovnom živote. Je to ale omnoho príjemnejšie a vôbec nie som mokrý.

„Keď nemáš fyzické telo, ako môže táto energetická sprcha liečiť tvoju dušu?“

Tým, že sa dotýka môjho bytia. Môj predchádzajúci život v tele, bol veľmi unavujúci.

„Chceš povedať, že problémy s telom a ľudskou mysľou poznamenávajú dušu emociálne aj po smrti?“

Áno, moje sabauvedomovanie – kto som ako bytosť – bolo ovplyvňované mozgom a telom, v ktorom som sa nachádzal.

„Aj keď si sa od toho tela navždy oddelil?“

Každé telo na tebe zanechá odtlačok, prinajmenšom na určitý čas. Niektoré z tiel, ktoré som mával vo mne zanechali nezmazateľné stopy. Aj keď sa od nich oslobodíš, ostávajú v tebe zvláštne spomienky.

„Vráťme sa k našej liečebnej sprche.“

Som vo svetle. Prechádza cez moju dušu a očisťuje ma od väčšiny negatívnych vírov. Dovoľuje mi, zbaviť sa záväzkov z predchádzajúceho života a zároveň prináša návrat k celistvosti.

„Má táto sprcha rovnaký vplyv na každého?“

Keď som bol mladší a menej skúsený, prichádzal som sem v horšom stave – táto energia ako keby bola menej účinná, pretože som ju nedokázal využiť k dokonalej očiste od negativity. Staré zranenia ma boleli dlhšie, aj keď na mňa pôsobila liečebná energia.

„Myslím, že rozumiem. Čo robíš teraz?“

Hneď po uzdravení odchádzam na tiché miesto, kde sa stretávam so svojim sprievodcom.

Viac v knihe:

Cesty duší

Autor: Michael Newton

Pôvodná cena:6.90 EUR
Naša cena:6.21 EUR
Zľava:10.00 %

Dielo amerického psychológa a terapeuta Michaela Newtona prináša neuveriteľne podrobné, systematicky utriedené a inteligentne komentované informácie o duchovnom svete; o zákonitostiach, ktoré riadia a formujú naše životy; o tom, čo sa deje po smrti a pred narodením, resp. počatím nového človeka. Takýto ucelený a podrobný model života, smrti a karmického kolobehu nemá v literatúre obdobu. 

M. Newtonovi sa počas dlhoročnej praxe podarilo metódou regresívnej hypnózy dostať svojich klientov do stavov bezprostredne po smrti, do mnohých minulých životov, ako aj do dlhých, naším časom nemerateľných období existencie duše mimo života v hmotnom tele. Na základe dlhoročného štúdia tisícok prípadov vznikol komplexný popis procesov, ktoré stoja v pozadí našej existencie. Cesty duší vám prezradia, ako vyzerá „návrat domov“ po smrti a ako sa duše zorientujú a zaradia do duchovného sveta, ako sú na tom tzv. stratené duše, ako sa duše delia podľa farieb a stupňa vyspelosti, ako je to s našimi duchovnými sprievodcami a mnoho ďalších fascinujúcich faktov. Text je koncipovaný tak, že komentár, vysvetľovanie či uvažovanie autora je popretkávané výpoveďami jednotlivých „prípadov“. Materiál je delený do kapitol podľa rôznych tém V knihách M. Newtona môžete objaviť odpovede a z nich vyplývajúce povzbudenie, ktoré ste možno dlho hľadali alebo možno aj intuitívne tušili.

Knihu kúpite za najlepšiu cenu TU



foto: https://pixabay.com/


Pridaj komentár