Rakovinové bunky sa vyznačujú tým, že milujú cukor. Milujú ho preto, lebo len z cukru dokážu vyrábať energiu pre svoj život. A keďže ju vyrábajú neefektívne, potrebujú ho veľa.

V rakovinovom tkanive prebieha aj zápal. Pri zápale sa produkujú špeciálne bielkoviny, ktoré okrem iného znižujú schopnosť buniek prijímať cukor. Čím menej cukru dokážu prijať všetky bunky v tele tým viac zostane pre rakovinové bunky. Aj takto sa nádor dokáže dostať veľmi efektívne k cukru.

Onkologickí pacienti by to mali vedieť a upraviť stravu tak, aby čo najviac zohľadňovala tieto skutočnosti.

Arónia obsahuje veľa antokyánov, ktoré majú:

– protirakovinové účinky
– protizápalové účinky
– antioxidačné účinky

Antokyány sú vhodné pre všetkých ktorí nielen trpia onkologickými ochoreniami, ale aj pre tých, ktorý trpia zápalmi a chcú svojim životným štýlom predchádzať ochoreniam. Lenže antokyány majú jednu slabinu. Zle sa vstrebávajú do tela. Navyše onkologickí pacienti majú často zničené črevo medikamentóznou liečbou.

Spôsob ako prispieť k regenerácii čreva je kyselina mliečna. Pri antokyánoch sa zistilo, že fermentovaním sa dokážu lepšie vstrebávať. Fermentovaná šťava z arónie nielen zabezpečuje dobrú regeneráciu čreva, ale zabezpečuje aj dobre vstrebateľné antokyány pôsobiace protizápalovo a protirakovinovo.

TIP: Aronia-Elixir obsahuje 13 % pravotočivej kyseliny mliečnej z prirodzenej fermentácie (bez mliečnych zložiek). Obsahuje niekoľko násobne viac kyseliny mliečnej ako bežné kyslomliečne produkty. Jedna porcia (10 ml) obsahuje približne 1,4 g kyseliny mliečnej, čo zodpovedá obsahu kyseliny mliečnej v približne 200 ml šťavy z kyslej kapusty.

S prianím pevného zdravia pre Vás pripravil
Andrej Medveď a jeho team
www.andrejmedved.sk
www.weltfit.sk
www.abczdravia.sk

tel. 0911 295 859
andrej.medved9@gmail.com


Súvisiace články:

Prečo sa zápaly kože tak radi vracajú?

Podvod na ľuďoch, ktorý je oslavovaný ako víťazstvo vedy.

– Čo o imunite pravdepodobne neviete, pritom by ste vedieť mali?

Jednoduchý test na zistenie či máte dobré trávenie

O tomto zlodejovi vášho šťastia ste možno ani netušili


 

Pridaj komentár