Keď som cestoval vo štvrtok do Košíc, tak som si v aute preladil na Slovenský rozhlas, kde akurát išla nejaká správa o tom, že 30% deti sa dnes rodí predčasne a toto číslo každý rok stúpa. Nechcel som veriť vlastným ušiam. 30% detí! A ak je tam trend rastu, možno o 10 rokov to bude 50%. Prečo ma to číslo zarazilo?

Podľa odborníkov na mitochondriálnu medicínu sú komplikácie v tehotenstve, kde patrí aj predčasný pôrod, znakom poškodených mitochondrií. Mitochondrie sú malé bunkové elektrárne, ktoré vyrábajú pre bunky energiu. U dospelého človeka vážia asi 6-10kg. Ak sa poškodia dokážu aktivovať zápaly v tele. Čiže je tu riziko, že 30% deti sa nám rodí s poškodenými bunkovými elektrárňami a zápalmi v tele. Lenže tieto zápaly sa nediagnostikujú, lebo majú iný priebeh ako typický zápal, kde človek cíti bolesť, vidí červené miesto, má teplotu a opuch.

Tieto zápaly teda nepozorovane bez vedomia rodičov rozožierajú malé deti. Nikto ani nemá potuchy, že sa čosi také deje. Deti po čase majú rôzne nevysvetliteľné problémy ako kŕče v bruchu, poruchy spánku, poruchy vo vývoji motoriky, nevedia dobre rozprávať, majú poruchy pozornosti, sú depresívne, slabé, chorľavé, zle reagujú na vakcíny a podobne. Nikto u nás nehľadá príčinu v mitochondriách.

Aj tieto deti raz budú mať deti. Ak budú môcť deti mať. Lebo ako vidíme už ani tehotenstvo a jeho normálny priebeh nie je samozrejmý. A aké deti sa budú rodiť týmto rodičom, keď mitochondrie sa dedia po matkách? Dnes možno budem trochu skeptik, ale nevidím vývoj tejto civilizácie nejak ružovo. Ak sa začnú dediť poškodené mitochondrie, začnú sa dediť zápaly. Medicína ich ignoruje a ak ich začne riešiť medikamentami, keď sú už silné a jednoznačne rozpoznateľné, má ich liečba fatálny následok vo forme vedľajších účinkov. Mimochodom, prejavuje sa to aj ďalším poškodením mitochondrií. A takto sa jedného dňa dožijeme toho, že sa už nebudeme vedieť rozmnožiť vôbec. Lebo oslabené telá matiek nebudú schopné vynosiť deti a ak vynosia, tak budú choré a v budúcnosti neschopné rozmnožiť sa.

S prianím pevného zdravia pre Vás pripravil
Andrej Medveď a jeho team
www.andrejmedved.sk
www.weltfit.sk
www.abczdravia.sk
tel. 0911 295 859
andrej.medved9@gmail.com


Súvisiace články:

 – Bruce Lipton: Bunky sú ako miniatúrne ľudské bytosti

 – Nepoupratovaná bunka – základ choroby

 – Prečo sa zápaly kože tak radi vracajú?

 – Čo o imunite pravdepodobne neviete, pritom by ste vedieť mali?


 

Pridaj komentár